رویدادهای کتابخانه

رویدادهای هر روز با یک کتاب

کارگاه ها

آموزش مهارت‌های اطلاع‌یابی و سواد اطلاعاتی در بهبود کیفیت عملکرد آموزشی و پژوهشی دانشگاه و افزایش بهره‌وری آن نقش کلیدی دارد. در این راستا مرکز اطلاع‌رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد با هدف ارتقای دانش و ایجاد مهارت آموزشی و پژوهشی، به صورت فشرده، دوره‌های آموزشی مختلفی برگزار می‌کند. فهرست دوره‌های آموزشی که تاکنون برنامه‌ریزی شده است در ادامه آمده است.

برای ثبت‌نام کارگاه‌ها باید از طریقپرتال پویا  اقدام کنید

نحوه و شروط دریافت گواهی (برای مشاهده کلیک کنید)

برای دریافت گواهی معتبر کارگاه‌های کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد، علاوه بر ثبت‌نام در کارگاه‌ها، حضور شما نیز در دوره آموزشی (مجازی و یا حضوری) الزامی است برای درخواست گواهی از طریق پرتال پویا اقدام کنید. درخواست گواهی همراه با پرداخت هزینه بیست هزار تومان خواهد بود.

داوطلبان شرکت در کارگاه‌‌ها که عضو دانشگاه فردوسی نیستند می‌توانند به آدرس اینترنتی (service.um.ac.ir) مراجعه کرده و با ایجاد پرتال شخصی خود، از خدمات دانشگاه فردوسی از جمله ثبت‌نام در کارگاه‌های کتابخانه مرکزی استفاده کنند. سوالات مربوط به آموزش‌های کتابخانه‌ای را از خانم سوده شعائی بپرسید:‌38806531

دانلود اسلایدها، فیلم‌ها و راهنماهای آموزشی

نیازسنجی و پیشنهاد ارائه کارگاه آموزشی

arshiv kargah

.........

دوره های آموزشی من

عنوان کارگاه فعال برای ثبت‌نام

مدرس

زمان  برگزاری

ویراستاری صوری از منابع علمی نعیمه ظریف قاسمیان دوم اسفند 1402 ساعت12
نکات مهم استفاده از wordدر نوشتن پایان‌نامه و رساله اعظم عبادی نهم اسفند 1402 ساعت12
نحوه دسترسی از راه دور به منابع مختلف شهربانو صادقی گورجی شانزده اسفند 1402 ساعت12

نحوه ثبت نام دوره‌های آموزشی کتابخانه تغییر کرد برای ثبت نام در کارگاه‌ها به پرتال پویا، گزینه ثبت‌نام رویداد در منوی آموزشی مراجعه کنید.

{component url='index.php?option=com_courses&view=courseslist&Itemid=607&lang=fa' }

کتاب چاپی

نشریه چاپی